Söndag!

Dåligt uppdaterande jag vet!!
Söndag och morsdag men har inte hunnit träffa mamma idag ens :(
Jobb jobb jobb och sen varit hos Malin och fått mina naglar fina :)
Går ju balen på onsdag så då måste man ju vara fin så imorgon är det även dags för soldusch så man är brun och fin :) Blev krångel med bilen vi skulle ha men det löste sig så nu ska vi åka i en röd och fin hummer :) är ju lite nervös om hur fan man ska ta sig ner med långklänning utan att trilla ;P haha!
Tänkte hinna med att åka ovh hälsa på älskade storebror imorgon också :) Han va ju i Linköping förra veckan och tog massa prover för att se ifall det blivit några förbättringar så väntar på svaren :) Hoppas på bra nyheter när dom kommer :) Nehe nu blir det nog att dra ner till Julia och Millan en liten sväng :)

Storebror <3

Varit och hälsat på min älskade storebror idag som nu ligger på ett korttids boende. Han kämpar på och är såå otroligt stark :) Han gör små framsteg sakta men säkert. Nu har han rört på fingrarna lite och det känns iallafall som att han kramar lite med vänster handen som han förmodligen är starkast i eftersom han är vänsterhänt. Han fick smaka på lite kaffe idag med ( lite från fingret bara) och det verkade han gilla, han smaskade och stirrade stort med ögonen :) Han är ju en riktig kaffe drickare annars så han blev nog glad :)
Men saknaden efter honom blir ju bara större och större.. Livet känns verkligen int roligt utan honom :(
Vi firade hans bästa vänn Fredrik och hans flickvän Emma i lördags och då kände man VERKLIGEN att han saknades
:( Alltid han som livar upp stämmningen och håller igång alla annars så det kändes lite konstigt faktiskt.
Firade även mig med släkten i Söndags och då kändes det verkligen tomt när han inte var där :(
Men hoppet om att han snart kommer tillbaka till oss försvinner inte än på länge :)
Känner på mig att det är på gång snart men nu har ju läkarna sagt också att man kan säga att han ligger i koma och det är tydligen inte alls ovanligt att det tar 6-12 månader innan det börjar hända något så då känns dt ändå bra att han kommit så långt som han har med att reagera och så :) Får hoppas att rehab hjälper mer och mer :)
Mikael Svensén Kan inte beskriva hur mycket Jag Älskar Dig!!
Världens bästa storebror du finns i våra hjärtan och våra tankar <3

RSS 2.0