Jobb, jobb, jobb..

Hade en kanon helg förra helgen med tabergsmilen och  allt :) Det blev otroligt lyckat faktiskt.
Denna veckan har varit lugn, Åkte till Göteborg i måndags och hälsade på B :) Stannade till Tisdag kväll va skönt att få komma bort lite från allt hemma även om det bara va två dagar. Men vi hade trevligt med film och så :)
Igår blev det lite grill mys vid vår fina sjö Vättern med Linn, Malcolm, Tim, Isak, Johan och två tjejer jag inte vet vad dom heter. Johan hade med sig gitarren och spelade och sjöng för oss :) Idag blev det grill och Kubb kväll hemma hos mig med Linn, Julia, Millan, Sofia, Matilde och Dennis :) Kanon trevligt :D Imorgon börjar jobbet igen. Blir att jobba fre, lör, sön, mån, tis, ons.. Känns ju inte alls kul faktiskt :( Nehe dags att sova nu börjar 09.00 imon.
God natt!

Fredag..

Varit dålig på att uppdatera det sista jag vet ;P
Så va har hänt sen jag skrev sist? Förra veckan var lugn i lördags åkte vi till Borås på lite fest mycket trevligt faktiskt :) sen blev det gbg med julia i söndags ;) Denna veckan har det bara varit jobb, jobb och jobb :P inte hunnit med mycket alls faktiskt, Imorgon är det Tabergsmilen som gäller :) Då man går en mil och dricker lite :) och så är det även lite stationer på vägen :) Kommer bli kanon! Så idag blir det lugnt imed att vi går kl 10.00 imorgon och ska träffas vi i laget och äta frukost innan med :) Hälsar nog även på bror senare idag med, Inget nytt med honom tyvärr :/ Puss&Kram så länge :)

Tisdag..

Idag har jag ju varit på APT på jobbet :) Så först fick vi mat och fika och satt och lyssnade på våra chefer i någon timme. sen va det ju dax för överraskningen :) Bowling blev det :) Spelade inte en och en utan i lag jag hamnade i lag med Emma, Simon och Vigge och vi kom på en härlig tredje plats :) Det blev mycket lyckat, kul att se folk släppa loss lite grann utanför jobbet också. sen åkte jag till Arsalan och träffade lite vänner som va där. Imorgon ska jag på utbildning på jobbet mellan 17.00-19.00 får se hur det går. Ska försöka förklara för saya eller va han hette våran nya chef om hur allt ligger till med min bror och så och att det inte är direkt rätt tid för mig att behöva visa framfötterna om man säger så hoppas verkligen att han förstår att det är en kämpig tid för mig just nu. nehe nu blir det film som vanligt ;) God natt! Puss&Kram

Måndag..

Jaha då va det ny vecka igen.. Veckorna bara springer förbi känns det som. Va och käkade med linn och sofia på majoren :) Sen varit och hälsat på bror på sjukhuset, fullt med tjejerna som va och hälsade på idag tror vi va sex stycken som kom dit samtidigt :P Va skönt att se honom men jobbigt som alltid. Han har ju hög feber 40-41 grader så han är ju väldigt trött så inga ögon öppna idag inte :/ Läkaren kom och pratade med mig också och dom tror febern beror på att han skadat tempraturcentralen som sitter i hjärnan och att det är därför han har så hög feber fram och tillbaka hela tiden. sen sa han något om att vi kanske kan få hem honom om någon vecka för dom inte kan göra mer där så vi ska ha möte med läkaren och komunen för det är dom som hjälper till vid sådana tillfällen. Men förstår inte riktigt att dom vill skicka hem honom känns ju såklart tryggare att ha honom på sjukhuset där det alltid finns hjälp nära till hands. och ska mamma orka med att ha honom hemma? när hon bor själv för är ju bara hos henne det finns plats. hon kommer ju aldrig våga gå hem ifrån :( så känns dumt att dom ska lägga den "bördan" på henne om man får säga så. känns som om hon har tillräckligt att tänka på som det är nu. men men hoppas bara att han vaknar snart min älskade storebror. Ikväll blev det skräckfilm hemma hos Ewwa med Ewwa, Frida, Therese, Lollo och Mia :) Super äcklig film. Imorgon ska vi på APT (Arbetsplatsträff) så först ska vi sitta och lyssna lite och käka sen ska vi gå och ..... som jag inte får säga vad det är än ifall att någon från jobbet skulle läsa här. Emma (chefen) berättade för mig fastän det va hemligt ;) Men blir kul att träffa alla kolegor samtidigt för det är inte ofta man gör det. Skriver imorgon och berättar va det va för hemligt vi skulle göra ;) Nu blir det film och försöka sova :)
God natt och sov gott! Puss&Kram

Lördag..

Äntligen krypit ner i sängen :) Firade min kusin Emelie innan idag :) Trevligt att träffa släkten inte allt för ofta man gör det längre, Tyvärr :/ Sen blev det att åka direkt till jobbet, kom där ifrån vid halv två inatt. Det är det värsta med jobbet att man aldrig riktigt vet när man slutar. Sen tog jag en cigg med Angelica efter hon slutat sitt jobb då ringde mamma precis i rätt tid också för att få skjuts hem från krogen ;) Imorgon har jag lovat mamma att hjälpa till att städa min brors lägenhet nu när vi äntligen tömt den på alla grejer. Sen ska jag åka till sjukhuset och hälsa på min älskade storebror :) Har lite dåligt samvete för jag inte varit där på ett tag men det tar så på krafterna att se honom ligga där :( Saknar honom så himla mycket! Nu får det bli att sätta på en film innan man somnar :) Lägger upp bilder på mina tatueringar med som jag sa att jag skulle ;)
Sov så gott alla" Puss&Kram

Lördag..

Igår blev det lugnt, Linn hjälpte mig att städa och tvätta bilen vilket tog ca två timmar :P Sen åkte vi hem till Linn och åt fläskfilé kroketter och sallad super gott :) så blev en väldigt lugn fredag. Nu ligger min lilla bebis och sover i mitt knä,en riktig kelgris är hon :) Nu snart ska jag åka till min kusin Emelie som fyller 18 :) Grattis! Sen börjar jag jobba kl 18.00 :( Orkar verkligen inte idag. Men men nu måste jag springa. Puss& Kram

Fredag..

Jaha då var det redan fredag. Får bli en lugn helg, vi va ju ute i Onsdags skulle ju inte dricka så jätte mycket men ni vet ju alla hur det slutar när man säger så. Det går ju inte gå ut och bara dricka lite men det blev en rolig och ganska spårad kväll ;) Så igår va man ju inte världens piggaste direkt. Började jobba kl nio igår kväll och slutade inte förens halv fyra inatt när egentligen skulle sluta vid tolv :/ men men sånt som händer när folk är "snälla" och bara lämnar oss andra i sticket! Har lovat pappa att städa båda bilarna idag med så denna gången måste jag verkligen göra det. Så är nog dax att gå upp och klä på sig och sticka ut och börja. Skriver nog några rader senare :) Puss&Kram

RSS 2.0